Mediation

Mediation: dé oplossing bij zakelijke en arbeidsconflicten.

Geen enkele werkgever zit op conflicten te wachten. Toch komen ze binnen ieder bedrijf voor. Gelukkig kunnen problemen vaak worden opgelost, voordat ze écht uit de hand lopen, door de inzet van mediation.

Neem direct contact op

“Als neutrale gespreksleider help ik om een oplossing te vinden die alle partijen past”

Ruim
15 jaar
ervaring met mediation

Gemiddelde beoordeling van klanten een 8,7

Honderden
opgeloste
kwesties

Van reorganisaties en ontslagprocedures tot arbeidsrelaties en ziekteverzuim door werksituaties: met mediation focus ik me op arbeids- en zakelijke conflicten.

Iedere ochtend sta ik met veel energie op om te bemiddelen bij belangentegenstellingen en problemen tussen samenwerkende partijen.

Mijn aanpak

Mediation gaat over het vinden van een oplossing die voor alle partijen aanvaardbaar is. Met individuele voorgesprekken zet ik alle betrokkenen daarom bij voorbaat al op de stand ‘toekomstgericht’. Daarbij creëer ik inzicht in ieders eigenbelang en verantwoordelijkheid. Geen gemakkelijke gesprekken, maar zo krijgen alle partijen wél snel zicht op mogelijke oplossingen.

Vind een geschikte oplossing met mediation

Over het algemeen hoeft het namelijk niet tot een gang naar de rechter of een langslepende UWV-procedure te komen; in nagenoeg alle gevallen leidt effectieve bemiddeling tot herstel van de arbeidsrelatie of een voor alle partijen acceptabele vorm van uit elkaar gaan. Als neutrale en betrouwbare gespreksleider begeleid ik betrokkenen naar een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is, zodat er een win-win-situatie ontstaat.

P&O-werk

Heeft u een overload aan werk waardoor uw medewerkers sneller geïrriteerd raken en er problemen ontstaan? Denk dan eens aan de mogelijkheid om een zelfstandige P&O-er in te zetten. U leest er hier meer over!

Meer weten? neem contact met mij op:

CONTACT

nederlandse-mediators-vereniging

register-mediator

" Voor PW Praktijk doe ik iedere dag wat ik het liefste doe: het verbeteren en herstellen van personeelsprocessen en arbeidsrelaties met mediation. Het geeft me een kick wanneer ik slaag in mijn opdracht en beide partijen weer samen door een deur kunnen.