Over PWpraktijk

Pauline Willems, PW praktijk. P&O-er en mediator

Pauline Willems

Ik ben de oprichter en eigenaar van PW Praktijk. Als voormalig P&O-er en personeelsmanager ben ik werkzaam geweest in de non-profit én de profitsector. Dat heeft me enorm veel inzichten opgeleverd.

Zo heb ik ervaren hoe belangrijk een juiste match is of wat het effect van een grote verandering in een bedrijf kan zijn. Maar ik heb ook van dichtbij gezien hoe er vanuit die situaties conflicten kunnen ontstaan. Conflicten die vaak gepaard gaan met onnodige strijd en beschadiging. Ik was ervan overtuigd dat dat beter kon. In 2006 ben ik daarom mijn eigen praktijk begonnen. Sindsdien doe ik iedere dag wat ik graag doe: het verbeteren en herstellen van personeelsprocessen en arbeidsrelaties. En natuurlijk denk ik ook weleens: wat komt er veel kijken bij het ondernemerschap! Maar de kick die ik krijg wanneer ik slaag in mijn opdracht, is me alles waard. Het voelt heerlijk om te zien dat mijn aanpak werkt en dat ik écht iets voor mensen en organisaties kan betekenen.

Gegarandeerde inzet

Als Arbeidsmediator ben ik aangesloten bij de groep Arbeidsmediation van de Mediators federatie Nederland.

Regionaal werk ik samen met een aantal gerenommeerde arbeidsmediators. Als P&O adviseur werk ik samen met vakgenoten Anne-Marie Schaffels en Maria van Lith. Wij vullen elkaar met raad en daad aan en kunnen indien nodig bijspringen in elkaars praktijken.

Wij bieden onze gebundelde krachten aan via Pac-t Personeelsadvies en Loopbaanbegeleiding, gevestigd te Oss. Gezamenlijk verrichten wij projecten en onderzoeken in het kader van Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014-2020) en verzorgen wij workshops en trainingen op maat. Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk van specialisten op het gebied van arbeid; arbeidsrechtadvocaten, arbeidsdeskundig advies, loopbaanbegeleiding, verzuimmanagement, en re-integratie. Specialisten waar ik ook zelf gebruik van maak in mijn dienstverlening en waarmee ik uitstekende ervaringen heb.

Neem contact met mij op