P&O

P&O-werk

Binnen een bedrijf moeten veel ‘randzaken’ worden geregeld. Op veel van dit soort werkzaamheden zit u als leidinggevende echter niet te wachten. Het kan dan fijn zijn om tijdrovend P&O-werk uit handen te geven.

Meer weten? Neem contact op!

" Ik ben direct inzetbaar voor P&O- werk wanneer ú daar behoefte aan heeft!

P&O-werk: dossiervorming, het voeren en vastleggen van functioneringsgesprekken, het bijhouden van wet- en regelgeving: allemaal verplichte zaken.

Maar het liefst houdt u zich bezig met dingen die voor u nóg belangrijker zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring met P&O-werk kan ik u en uw P&O-afdeling ontzorgen door zaken te regelen waar u zelf niet aan toekomt. Als sparringpartner en procesinrichter help ik werkgevers met het opzetten en uitvoeren van een helder personeelsbeleid.

P&O-werk integreren in uw organisatie

Mijn eerste vraag is altijd: wát moet er geregeld worden? Door direct op de stoel van uw bedrijf plaats te nemen, integreer ik écht in uw organisatie. Mijn laagdrempeligheid, luistervermogen en benaderbare voorkomen maken dat ik snel word geaccepteerd door een nieuwe omgeving.

Aanpassen aan uw organisatie

Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik me aanpas aan uw organisatie en niet andersom. Wilt u dat ik op locatie werk? Dan kom ik uw kant op. Heeft u graag dat ik meedenk over waar het binnen uw organisatie nóg beter kan? Dan geef ik graag advies. Ik ben naar behoefte inzetbaar en zorg altijd voor een goede verslaglegging, evaluatie en nazorg.

Mediation

Spelen er andere problemen binnen uw organisatie, zijn er conflicten die onoplosbaar lijken? Denk dan eens aan de mogelijkheid om mediation in te zetten.

Meer weten? Neem contact met mij op:

CONTACT

" PW Praktijk biedt een breed scala aan P&O-werk producten en diensten voor werkgevers "