P&O

 

P&O

Binnen een bedrijf moeten veel ‘randzaken’ worden geregeld. Op veel van dit soort werkzaamheden zit u als leidinggevende echter niet te wachten. Het kan dan fijn zijn om tijdrovend P&O-werk uit handen te geven.

 
 

Mediation

Ik ben direct inzetbaar wanneer ú daar behoefte aan heeft!
 

mediation werkwijze

Dossiervorming, het voeren en vastleggen van functioneringsgesprekken, het bijhouden van wet- en regelgeving: allemaal verplichte zaken.

Maar het liefst houdt u zich bezig met dingen die voor u nóg belangrijker zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring als P&O-adviseur kan ik u en uw P&O-afdeling ontzorgen door zaken te regelen waar u zelf niet aan toekomt. Als sparringpartner en procesinrichter help ik werkgevers met het opzetten en uitvoeren van een helder personeelsbeleid.

mediation werkwijze

Integreren

Mijn eerste vraag is altijd: wát moet er geregeld worden? Door direct op de stoel van uw bedrijf plaats te nemen, integreer ik écht in uw organisatie. Mijn laagdrempeligheid, luistervermogen en benaderbare voorkomen maken dat ik snel word geaccepteerd door een nieuwe omgeving.

Aanpassen

Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik me aanpas aan uw organisatie en niet andersom. Wilt u dat ik op locatie werk? Dan kom ik uw kant op. Heeft u graag dat ik meedenk over waar het binnen uw organisatie nóg beter kan? Dan geef ik graag advies.

Ik ben naar behoefte inzetbaar en zorg altijd voor een goede verslaglegging, evaluatie en nazorg.

P&O

PW Praktijk biedt een breed scala aan producten en diensten voor werkgevers.